قهوه گانودرما نوشیدنی سالم با عصاره قارچ قرمز و دانه های قهوه بو داده است .
Ganoderma lucidum، عنصر اصلی آن، در چین باستان به عنوان “قارچ جاودانگی” نامیده می شود و جزو قلیایی ترین مواد روی زمین محسوب می شود.
قهوه گانودرما نوعی نوشیدنی به صورت پودر فوری است که حاوی پودر قهوه و عصاره قارچی به نام «گانودرما» است.
قارچ گانودرما خواص درمانی دارد و به نامهای “قارچ جانافزا”، “رِیشی” یا “لینگژی” هم شناخته میشود.
این قارچ سابقه ای طولانی در طب سنتی چین دارد. مصرف کنندگان قهوه گانودرما ادعا می کنند از خواص دارویی آن نیز بهره می برند.
از سال ۱۹۷۰ پرورش این قارچ در محیط های کنترل شده رواج پیدا کرد و محصولات متنوعی با استفاده از آن تولید می شوند.
در ساخت قهوه گانودرما از مواد دیگری مانند: شکر، مکمل قهوه و گیاهان دارویی هم بهره میبرند.
گفته میشود که این قهوهی جذاب هم مفید است و هم علاوهبر مزایای زیادی که دارد در ترک و کمکردن قهوهی مصرفی عادی به شما کمک میکند.
قارچ گانودرما :
نوعی قارچ است که در مناطق گرم و مرطوب آسیا میروید. این قارچ هزاران سال است که عضو ثابت طب شرقی است.
با اینکه بیشتر افراد این قارچ را بهشکل تازه مصرف میکنند، ولی مصرف اَشکال دیگر آن به شکل پودر یا عصاره محتوی مولکولهای خاص نیز رایج است.
این قارچ ۴۰۰ جزء زیستفعال دارد که خواصش از آنها نشئت میگیرد. تأثیر مصرف اَشکال مختلف قارچ گانودرما در مطالعات مختلف انسانی و جانوری مورد بررسی قرار گرفته است
گانودرما طعم شیرین دارد و طبیعتی غیر اسیدی و خنثی دارد. به همین دلیل مصرف آن ممنوعیتی برای افراد ندارد.
این قارچ گیاهی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و مدت زمان درمان انواع بیماری ها را کوتاه می سازد.