چهارمین نمایشگاه صنایع قهوه شیراز

4-نمایشگاه-قهوه

چهارمین نمایشگاه صنایع قهوه شیراز

چهارمین نمایشگاه صنایع غذایی ، خرما ، قهوه و صنایع وابسته سال 1399با رعایت پروتکل های بهداشتی از تاریخ 07/11/1399 لغایت 10/11/1399 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی فارس
با محوریت :
- تجهیزات کافی شاپ و کافه تریا
- کارخانه های تولیدی قهوه و وارد کنندگان دانه سبز
-اکسسوری های تخصصی کافه ، رستوران و کافی شاپ
-صنایع غذایی و خرما
در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی فارس - شیراز و برنامه های جنبی اعم از کارگاه های تخصصی ، همایش و مسابقات با همراهی اتحادیه و جمعیت قهوه برگزار می گردد .

قهوه گانودرما چیست ؟

قهوه گانودرما چیست ؟

قهوه گانودرما نوشیدنی سالم با عصاره قارچ قرمز و دانه های قهوه بو داده است .
طرز تهیه اسموتی خوش مزه  با مخلوط کن سیدو

طرز تهیه اسموتی خوش مزه با مخلوط کن سیدو

اگر از چگونگی تهیه اسموتی ها آگاهی دقیقی ندارید، می توانید این مطلب را قدم به قدم دنبال کنید. در اینجا یاد می گیرید که چگونه اسموتی ساده را با مخلوط کن سیدو تهیه کنید.
راهنمای آسیاب کردن قهوه

راهنمای آسیاب کردن قهوه

چگونه و چه مقدار قهوه ام را آسیاب کنم؟ با چه ابزاری این کار را انجام دهم؟ یک کافی لاور زمانی در دم آوری قهوه ناموفق است که از میزان آسیا کردن آن بی خبر باشد! یک قهوه خوب نیازمند آسیاب کردن درست و دقیق است.
coffee-time-500

5 ساعت قبل از خواب قهوه ننوشید

بیش از یک سوم مردم جهان قهوه را دوست دارند و مصرف می کنند. 5 ساعت قبل از خواب قهوه ننوشید، 10 صبح تا 12 ظهر بهترین زمان نوشیدن قهوه
مخلوط کن سیدو

چرا مخلوط کن سیدو؟

مخلوط کن سیدو ابزاری با کیفیت و با دوام و یکی از بهترین تولیدات برند ایتالیایی سیدو است و در عین حال یکی از ابزار های پرکاربرد و ضرروی در کافی شاپ ها و فروشگاه های عرضه آب میوه و بستنی است که کمک شایانی به پرسنل مجموعه شما در راه ارائه خدمات بهتر و